Skip to main content

SELAMAT BERCUTI WARGA KAG!Alhamdulillah, sesi kuliah November 2013 - April 2014 akhirnya telah melabuhkan tirai pada Jumaat yang lalu. Setelah empat bulan kita bertungkus mulus mengadiri kuliah, menyiapkan kerja-kerja kursus, pembentangan dan menghadiri perperiksaan akhir, kini bermula pula durasi percutian akhir semester selama dua bulan.

Pelbagai peristiwa manis dan pahit telah terpahat sepanjang empat bulan kita semua berada di Kota Lendu. Jadikan setiap pengalaman dan peristiwa ini sebagai tauladan dan satu penanda aras bagi kita untuk menjadi yang lebih baik untuk masa-masa akan datang.

Kepada pelajar-pelajar yang bakal berpindah ke kampus-kampus baru, KOMED mengucapkan jutaan terima kasi kerana menjadi warga Kampus Alor Gajah (KAG) dan selamat maju jaya .

Dalam keseronokan menyambut cuti panjnag ini, KOMED ingin mengingatkan supaya warga KAG umunnya dan khasnya kepada pelajar-pelajar FKPM sentiasa peka dengan segala informasi penting dari pihak UiTM. Segala maklumat rasmi dan terbaru akan disalurkan menerusi Portal Pelajar UiTM dan laman Twitter rasmi Majlis Perwakilan Pelajar (MPP) dan juga laman sosial rasmi KOMED di Facebook dan Twitter.

Dikesempatan ini KOMED mengucapkan selamat bercuti kepada semua warga KAG. Gunakan masa terluang ini dengan aktiviti-aktivi berfaedah dan ambil masa berkualiti ini bersama keluarga tersayang.

Selamat Bercuti! 

Comments

Popular posts from this blog

Contoh Surat Rasmi Permohonan Penangguhan Pembayaran Yuran

APRESIASI GALA MASSCOMM 2016 #agmkomed2016

APRESIASI GALA MASSCCOMM 2016 #agmkomed2016