Skip to main content

Ekspo Komunikasi dan Media


Assalamualaikum w.b.t.
Pelbagai akitiviti akan diadakan sepanjang dua hari ekspo berlangsung termasuk pertandingan membaca berita, ujibakat pengacara Astro Oasis, ujibakat pengacara Quickie 8TV, lakonan dari peserta Anak Wayang dan lain-lain.
Antara organisasi yang terlibat dalam ekspo ini termasuk program 3R, 8TV, Secret Recipe, Air Asia, BERNAMA, Gempak Desa, Astro Oasis, unit Berita TV3 dan lain-lain. Turut memeriahkan ekspo ialah persembahan artis Imran Ajmain, Andy Flop Poppy dan Ana Rafali.
Jangan lupa untuk datang ke ekspo ini. JOM SERBU!!!!

Comments

Popular posts from this blog

Contoh Surat Rasmi Permohonan Penangguhan Pembayaran Yuran

ANDA BERMINAT UNTUK MENJADI AHLI MAJLIS TERTINGGI KOMED ?

Jika YA sertai kami! Anda hanya perlu lakukan beberapa langkah yang tertera di bawah πŸ‘‡πŸ»
1. Sediakan poster besertakan gambar, slogan dan manifesto anda.
2. Hadirkan diri ke temubual pemilihan calon pada 24 Oktober bersama-sama poster anda dan borang yang sudah lengkap diisi. Borang boleh dimuat turun di link dibawah!
3. Jika anda telah berjaya dipilih untuk menjadi calon-calon baru bagi YDP dan NYDP kelab KOMED, anda akan mula berkempen dari 25 Okt - 30 Okt dan undian pelajar akan diadakan pada 31 Oktober! πŸ‘ΈπŸ»πŸ€΄πŸ»πŸ‘ΈπŸ»πŸ€΄πŸ»
Peluang ini terbuka kepasa SEMUA pelajar diploma masscomm UiTM Lendu. Jadi tunggu apa lagi? Rebut peluang ini dan serlahkan bakat kepimpinan anda! ✊πŸΌπŸŽ“πŸ’―✨


MUAT TURUN BORANG SEKARANG! 
https://drive.google.com/drive/folders/0BwmcR6vAzB9fU1B6YWh0bTN3Ukk?usp=sharing