Skip to main content

Show Your Designing Talent!


Comments

Anonymous said…
This comment has been removed by a blog administrator.
To Mass Comm Observer,

Ya, memang tak cukup pun kalau kita nak advertise di blog saja.Sebab tu, kami dah pun memberitahu hampir semua kelas tentang perkara ini semasa kutipun derma Gaza dan kami sudah pun meletakkan poster di Masscomm Board. Atas sebab-sebab tertentu, kami tak dapat membuat mass-promotion dan hanya membuat apa yang kami termampu sahaja.

Kami sangat peka bahawa bukan semua MassComm student ada akses internet. Blog ini direkapun dengan tujuan untuk menambah medium informasi Komed. Jadi terpulang kepada individu itu sendiri untuk membuka blog atau melawat masscomm board untuk tengok info. :)

sekian,

MT Komed.

Popular posts from this blog

Contoh Surat Rasmi Permohonan Penangguhan Pembayaran Yuran

APRESIASI GALA MASSCOMM 2016 #agmkomed2016

APRESIASI GALA MASSCCOMM 2016 #agmkomed2016