MAJLIS TERTINGGI KOMED 16/17

HI!!! WELCOME TO THE OFFICIAL BLOG OF KOMED UiTM MELAKA. PLEASE DO FOLLOW US ON FACEBOOK, TWITTER, YOUTUBE AND INSTAGRAM.WELCOME NEW STUDENTS TO FKPM!!!!!

Tuesday, January 20, 2009

Show Your Designing Talent!


2 comments:

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Komed UiTM Malacca said...

To Mass Comm Observer,

Ya, memang tak cukup pun kalau kita nak advertise di blog saja.Sebab tu, kami dah pun memberitahu hampir semua kelas tentang perkara ini semasa kutipun derma Gaza dan kami sudah pun meletakkan poster di Masscomm Board. Atas sebab-sebab tertentu, kami tak dapat membuat mass-promotion dan hanya membuat apa yang kami termampu sahaja.

Kami sangat peka bahawa bukan semua MassComm student ada akses internet. Blog ini direkapun dengan tujuan untuk menambah medium informasi Komed. Jadi terpulang kepada individu itu sendiri untuk membuka blog atau melawat masscomm board untuk tengok info. :)

sekian,

MT Komed.