Skip to main content

FREE LUNCH WITH KOMEDBELANJA & SUSPENDED MEAL

Assalamualaikum dan selamat sejahtera buat seluruh warga FKPM,
  
Alhamdulillah dan syukur kehadrat Illahi atas segala nikmat yang telah diberikan oleh Allah S.W.T buat semua.

Komed berbesar hati ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada Team Suspended Meal dan seluruh warga fakulti FKPM atas kerjasama yang baik telah diberikan sepanjang pemberian makanan tengahari secara percuma ini dijalankan.

Merujuk perkara diatas, pemberian makanan tengahari yang dianjurkan oleh KOMED dan Suspended Meal telah berlangsung pada 1 Mac 2016 yang bertempat di KPP3, UiTM Kampus Alor Gajah, Melaka bermula pukul 12 tengahari sehingga 2 petang. 

Pemeberian makanan tengahari ini dijalankan adalah untuk mengeratkan lagi silaturrahim antara warga fakulti dan MT KOMED sesi 2015/2016 antara satu sama lain. Penglibatan penasihat KOMED, En. Rosdi b. Safian pada hari tersebut turut memeriahkan lagi sesi pemberian makanan tengahari secara percuma ini dikalangan pelajar FKPM.

Terima kasih atas segala "positive feedback" yang diberikan oleh seluruh warga FKPM buat aktiviti pemberian makanan tengahari secara percuma ini. InsyaAllah, #KOMEDBELANJA akan kembali pada masa akan datang. 


Comments

Popular posts from this blog

Contoh Surat Rasmi Permohonan Penangguhan Pembayaran Yuran

ANDA BERMINAT UNTUK MENJADI AHLI MAJLIS TERTINGGI KOMED ?

Jika YA sertai kami! Anda hanya perlu lakukan beberapa langkah yang tertera di bawah πŸ‘‡πŸ»
1. Sediakan poster besertakan gambar, slogan dan manifesto anda.
2. Hadirkan diri ke temubual pemilihan calon pada 24 Oktober bersama-sama poster anda dan borang yang sudah lengkap diisi. Borang boleh dimuat turun di link dibawah!
3. Jika anda telah berjaya dipilih untuk menjadi calon-calon baru bagi YDP dan NYDP kelab KOMED, anda akan mula berkempen dari 25 Okt - 30 Okt dan undian pelajar akan diadakan pada 31 Oktober! πŸ‘ΈπŸ»πŸ€΄πŸ»πŸ‘ΈπŸ»πŸ€΄πŸ»
Peluang ini terbuka kepasa SEMUA pelajar diploma masscomm UiTM Lendu. Jadi tunggu apa lagi? Rebut peluang ini dan serlahkan bakat kepimpinan anda! ✊πŸΌπŸŽ“πŸ’―✨


MUAT TURUN BORANG SEKARANG! 
https://drive.google.com/drive/folders/0BwmcR6vAzB9fU1B6YWh0bTN3Ukk?usp=sharing

APRESIASI GALA MASSCOMM 2016 #agmkomed2016