Skip to main content

Tugasan Khas buat Pelajar Semester Satu JUN - NOV 2015


Assalamualaikum,

Tahniah kepada pelajar yang terpilih untuk melanjutkan pelajaran dalam bidang Komunikasi dan Media. Diharapkan agar pelajar baru dapat menyesuaikan diri dalam suasana universiti. Jika anda mempunyai sebarang masalah berkaitan pelajaran atau apa sahaja pertanyaan, janganlah malu-malu untuk bertanya kepada para penysyarah atau abang dan kakak senior :) 

So, apa yang 'special task' yang anda wajib buat tu? 

Jengggg jenggg jenggg....

Okay, Perhatian kepada semua pelajar masscomm semester satu. Anda telah diberi tugasan untuk hari keusahawanan yang akan diadakan pada (13.6.2015). Anda semua dikehendaki mengambil tanda tangan semua penasihat KOMED, semua tandatangan MT  KOMED  dan tandatangan senior masscomm dari semester empat sehingga enam.

Bagi tanda tangan senior masscomm anda dikehendaki mengambil sekurang kurangnya sebanyak 20 tandatangan bermula dari pelajar semester empat sehingga semester enam.

Semua tandatangan haruslah dihantar pada hari Jumaat  ( 12/6/15)

Hahahhaah... Inilah first assignment korang :)

Pemarkahan diambil kira dari segi tandatangan yang paling banyak dan kreativiti anda!


Senarai nama MT Komed

Nama Penasihat KomedComments

Popular posts from this blog

Contoh Surat Rasmi Permohonan Penangguhan Pembayaran Yuran

ANDA BERMINAT UNTUK MENJADI AHLI MAJLIS TERTINGGI KOMED ?

Jika YA sertai kami! Anda hanya perlu lakukan beberapa langkah yang tertera di bawah πŸ‘‡πŸ»
1. Sediakan poster besertakan gambar, slogan dan manifesto anda.
2. Hadirkan diri ke temubual pemilihan calon pada 24 Oktober bersama-sama poster anda dan borang yang sudah lengkap diisi. Borang boleh dimuat turun di link dibawah!
3. Jika anda telah berjaya dipilih untuk menjadi calon-calon baru bagi YDP dan NYDP kelab KOMED, anda akan mula berkempen dari 25 Okt - 30 Okt dan undian pelajar akan diadakan pada 31 Oktober! πŸ‘ΈπŸ»πŸ€΄πŸ»πŸ‘ΈπŸ»πŸ€΄πŸ»
Peluang ini terbuka kepasa SEMUA pelajar diploma masscomm UiTM Lendu. Jadi tunggu apa lagi? Rebut peluang ini dan serlahkan bakat kepimpinan anda! ✊πŸΌπŸŽ“πŸ’―✨


MUAT TURUN BORANG SEKARANG! 
https://drive.google.com/drive/folders/0BwmcR6vAzB9fU1B6YWh0bTN3Ukk?usp=sharing

APRESIASI GALA MASSCOMM 2016 #agmkomed2016