MAJLIS TERTINGGI KOMED 16/17

HI!!! WELCOME TO THE OFFICIAL BLOG OF KOMED UiTM MELAKA. PLEASE DO FOLLOW US ON FACEBOOK, TWITTER, YOUTUBE AND INSTAGRAM.WELCOME NEW STUDENTS TO FKPM!!!!!

Monday, July 13, 2009

Mesej daripada Koordinator Program Diploma Komunikasi dan Pengajian Media

Perhatian Kepada Para Pelajar Semester 3 dan Semester 5
Anda dikehendaki menghadiri kelas mengikut kumpulan yang telah dirombak. Para pelajar boleh merujuk pada senarai nama yang telah ditampal di fakulti.
Para Pelajar semester 1, 2, 4 dan 6
Dikehendaki untuk mengikuti kelas asal, masing - masing. Para pelajar TIDAK DIBENARKAN MENUKAR DAN MENDAFTAR KE KUMPULAN LAIN.
Pihak Fakulti Komunikasi dan Pengajian Media ingin mengalu - alukan kedatangan pelajar - pelajar semester 1 ke Universiti Teknologi Mara, Kampus Alor Gajah. Pihak fakulti turut mengucapkan selamat berkuliah kembali kepada pelajar - pelajar semester 2 hingga semester 6, dan diharapkan para pelajar MC 110 sentiasa menjaga kebersihan dan kesihatan diri. Selamat berkuliah!!
Koordinator Program Diploma Komunikasi dan Pengajian Media
Abdul Rauf Hj. Ridzuan

2 comments:

sitinoraisah said...

Selamat menjaga kesihatan kepada para pelajar mass comm smua....jage diri baik2......

Anonymous said...

assalamualaikum semua.
sya nak tahu serba sedikit ttg kursuss ni..sebab sya ada temuduga utk diploma komunikasi dan pengajian media ni...ada apa2 saranan ataw tips untuk lulus temuduga x??really2 need help!!!!thanx all....